Hordó hotel: nem csak alkoholistáknak

Hotel De Vrouwe Van Stavoren

  • Tipikus holland táj Stavoren mellett
  • Hangulatos kerthelyiség és étterem is tartozik hozzá
  • Különleges szállás: aludj boroshordóban
  • Még nappali és fürdőszoba is tartozik hozzá!
  • Kétágyas szobák kiszuperált hordókban
  • Nem csak alkoholistáknak: szállás boros hordókban
  • Esti fényben elég romantikus is tud lenni

Ebben a különleges holland szállodában megteheted azt, amire régóta vágytál: aludhatsz boros hordókban. Figyelem, nem csak alkoholistáknak!

Különleges szállás: aludj boroshordóban

Valamiért szeretjük a hollandokat. Na, nem azért, amire mindenki egyből gondol, ha Hollandia szóba kerül 😛 Egyszerűen egy olyan nép, aki mindig is megélt a jég hátán is, leigázták a fél világot, sikerrel küzdenek meg évszázadok óta a tengerrel, csodaszép tulipánjaik vannak, na és nem utolsósorban egy hihetetlenül nyitott, kreatív és vidám nemzet a holland. Ennek az egyik szuper példája a mai úti célunk is, a Hotel De Vrouwe Van Stavoren. Ha egyszer Havenweg-ben keresnél szállást, vagy Amsterdamba mész, de igazán egyedi helyen akarod álomra hajtani a fejed, akkor keresd ezt a szállodát!

Kétágyas szobák kiszuperált hordókbanMég nappali és fürdőszoba is tartozik hozzá!

Miért ilyen különleges? Mert valódi boros hordókban tudsz szállást foglalni. Fogtak négy hatalmas kiszuperált boroshordót, és átalakították őket szobává. Ezzel egy egyedülálló szállodai élményt kínálnak, ami egyszerre remek példája a kreatív újrahasznosításnak, a környezetvédelemnek és a rusztikus de mégis elegáns szállásoknak.

Nem csak alkoholistáknak: szállás boros hordókbanEsti fényben elég romantikus is tud lenni

A hotelben lévő 4 hordó mindegyike fából készült és több, mint 14.000 liter bor férne bele egyenként. Gondolj bele 😉 A térfogatuk akkora, hogy két ágy kényelmesen elfér egymás mellett bennük, és még marad is hely közöttük. A hobbit lak szerű kerek hálószobákhoz a bejárati ajtóval szemben csatlakozik egy apró fürdőszoba és egy kis nappali is. Teljes kényelem.

Hangulatos kerthelyiség és étterem is tartozik hozzá

A szállás különlegességének ellenére az árak egész barátinak mondhatóak. Szezontól függően egy hordó egy éjszakára 40 és 110 euró között már kibérelhető. Sok szálloda kínál annyi extra alkoholt a vendégnek, hogy az úgy érezheti, mintha egy hordóban szállt volna meg, de a Hotel De Vrouwe Van Stavoren az egyetlen a világon, ahol ezt szó szerint lehet érteni!

Tipikus holland táj Stavoren mellett

Hogyan jussunk el ide

A Hotel De Vrouwe Van Stavoren Stavoren öreg kikötőjében található az IJssel tó partján, autóval másfél órányira Amsterdamtól. Ebből következik, hogy érdemes Amsterdamba repülnünk, ha szeretnénk itt megszállni

Rövid dokumentumfilm a hordó hotelről

A képek nem annyira adják vissza, ezért nézzétek meg ezt a rövid, holland nyelvű videót, amiben teljes körűen bemutatja a kolléga a szállodát!

 


FONTOS: nem vagyunk szakértők, se újságírók, de még csak utazási iroda sem. Viszont emberek vagyunk, akik hibáznak néha. Ezért szeretnénk megkérni TÉGED: ha valamit rosszul tudunk, rosszul írtunk, vagy eleve butaságokat hordtunk össze, akkor jelezd nekünk az info@ittsevoltam.hu email címen, és ha elküldöd, mi a helyes megoldás, akkor mi azt javítjuk!

Beszélgessünk róla!

comments powered by Disqus

Értékeld ezt a helyet

Mennyire szívesen utaznál el oda?


(1 szavazat, átlag: 2.00/5)
Loading...Loading...

Fontosabb infók:

Földrész: Európa

Ország: Hollandia

Távolság Budapesttől: légvonalban) 1140km, autóval 1430km

Hivatalos pénz: euró

Hivatalos nyelv: holland (de mindenki tud angolul)

Aktuális árfolyam: 1 EUR = HUF
(forrás: finance.yahoo.com)

Aktuális időjárás:

Térképen:


Fotók

Legjobb szállások a környéken

Tervezd meg az utad

KATT › Legfrissebb helyek, ahol nem jártunk »

Az elpusztított város

Franciaország
Emberi maradványok és fel nem robbant lőszerek mindenhol
Nézettség 2318

Lebegő pizzéria az óceán közepén

Fidzsi-szigetek
Cloud9 luxus pizzéria
Nézettség 627

Lélegzetelállító templom a föld mélyén

Malajzia
Lépcsők sokaságát kell megmászni a lejutáshoz
Nézettség 840

Nézz körül a térképen Itt se voltam - nagyítás

Miről szól az Itt se voltam oldal?

Párizs? London? New York? Úti célok, amiket mindenki ismer. Könyveket írtak tele az ilyen és ehhez hasonló kommersz, mindenki által unalomig ismételt érdekes, de teljesen megszokott helyszínekkel. Nincs is ezzel semmi baj! Ezek is olyan látványosságok, amiket érdemes megnézni egyszer!

Te ennél mégis többre vágysz?

Akkor az Itt se voltam a te oldalad! Mi összeszedjük a világ azon érdekes, csodaszép, furcsa és különleges helyeit, amikről az emberek legnagyobb része azt se gondolta volna, hogy léteznek. El se hinnéd, mennyi-mennyi csoda van a Föld golyónk minden szegletében!

Miért Itt se voltam a nevünk? Az interneten kalandozva akárhányszor szembe találkozunk egy-egy különleges helyszínnel, mindig két dolog jut az eszünkbe: jé, még itt se voltam + jé, de jó lenne eljutni ide!

Itt se voltam - rendhagyó utazási magazin

Egy olyan korban élünk, amikor a technikának köszönhetően már mindent felfedeztek, mindent elérhetünk, mindenről kereshetünk információkat. Mégis nagyon sokan nem tudják, hogy a bolygónk távoli pontjain, vagy akár a szomszédos országokban mennyi olyan úti cél található, amiről hazatérve az ismerősöknek el fog állni a lélegzete!

Ha ilyen csodásak, miért nem ismertük őket eddig?

Érdekes helyek után kutatva mi is mindig ezzel szembesülünk: hogy lehet, hogy eddig nem is hallottunk ezekről? Ennek több oka is van: nem olyan jó a marketingjük, nem rendeznek ott semmiféle világszerte elismert rendezvényt, messze van, nehéz eljutni oda. Ha az ember viszont nyitott szemmel jár, akkor olyan fantasztikus helyszínekre juthat el virtuálisan vagy akár fizikailag is, amik egy életre szóló élménnyel kecsegtetik a kalandvágyó utazókat!

Utaznál? Rendeld meg, tervezd meg!

Itt se voltam - online szállásfoglalás
Böngéssz a legjobb szállások között
Itt se voltam - online repülőjárat keresés
Tervezd meg az utad