Ezt ki kell próbálni!

Úszó pizzéria az óceán közepén

 

  • Gyönyörű panoráma - Cluod 9, Fidzsi szigetek
  • Gyönyörű környezetben eheted a pizzát
  • Vízisportokra is van lehetőség a Fidzsi szigeteki luxus étteremben
  • Itt lehet igazán pihenni - Fidzsi szigetek
  • Éjszaka is fantasztikus
  • Esküvőkre is lefoglalhatod - Cloud 9 Fidzsi szigetek
  • Álomhely - Cloud 9, Fidzsi szigetek
  • Fantasztikus környezet
  • Pizzéria a Csendes óceán közepén - Fidzsi szigetek
  • Luxus körülmények azoknak, akik megtehetik - Cloud 9, Fidzsi szigetek

Hát ez kész: a türkizkék óceánban úszkálva rendelhetsz eredeti faszénen sütött olasz pizzát! Hát van ennél szuperebb pihenési lehetőség?

Cloud9 luxus pizzériaFantasztikus környezet

Minden bizonnyal ez most a legkülönlegesebb ötlet, amivel találkozhatsz: létrehoztak egy mesterséges úszó szigetet a Csendes óceánon, ami luxus étteremként funkcionál. A Fidzsi szigetek partjaitól 40 percnyire található a Cloud 9 nevű hely. Az adottságai miatt gyönyörű a környezet, hiszen a fantasztikus színű víz közepén lebegve minden irányban csodálhatjuk az óceán minden szépségét. A pizzákat eredeti olasz fatüzelésű kemencében sütik, de ha ez se lenne elég, akkor hűsítő koktélokat is felszolgálnak az ide tévedt szomjas – és gondolom gazdag – turistáknak.

Gyönyörű környezetben eheted a pizzátVízisportokra is van lehetőség a Fidzsi szigeteki luxus étteremben

Ez a lebegő paradicsom szó szerint a semmi közepén található. Az óceánon kívül nem veszi körbe más, csak a türkizkék víz, korall zátonyok és a hihetetlen panoráma.

Éjszaka is fantasztikus

A két szintes luxus épületet le lehet foglalni esküvők, partik és egyéb rendezvények céljára is. Másik fantasztikus dolog, hogy a vendégek úszkálhatnak és búvárkodhatnak a kristálytiszta és kellemesen meleg vízben, vagy elnyújtózhatnak a teraszon lévő napágyakon és egyszerűen élvezhetik a tájat, amíg elkészül a pizzájuk.

Esküvőkre is lefoglalhatod - Cloud 9 Fidzsi szigetekItt lehet igazán pihenni - Fidzsi szigetek

Hétvégente pedig DJ-k nyomják a zenét, megteremtve az egyik legkülönlegesebb party hangulatot.

Mikor érdemes odamenni? Akár most azonnal is! Az étterem oldalán lehet helyet foglalni is. Szóval hajrá, gyorsan, mielőtt elveszik előled az asztalt mások :)

Gyönyörű panoráma - Cluod 9, Fidzsi szigetekÁlomhely - Cloud 9, Fidzsi szigetek

Ráadásul a hely üzemeltetői nagyon komolyan veszik a környezetvédelmet, ami nem csoda: egy ilyen csodálatos helyet bűn lenne összeszemetelni. A hulladékot szelektíven gyűjtik, környezetbarát WC-k vannak, az összegyűjtött szemetet minden nap elviszik innen egy hulladékfeldolgozóba, és minden erejükkel a vendégeket is arra ösztönzik, hogy tartsák rendben és tisztán a környezetet.

Luxus körülmények azoknak, akik megtehetik - Cloud 9, Fidzsi szigetekPizzéria a Csendes óceán közepén - Fidzsi szigetek

Hogyan jussunk el oda?

Most jön a fekete leves :) A legközelebbi lakott település Fidzsi szigetén található, Nadi néven. Ez tőlünk csupán csak 16.000 km, ide tudsz eljutni repülővel. Innen tovább vízen. Hajóval Port Denarauból lehet ide utazni, vagy bérelni egy privát hajót. Egyik sem olcsó, de cserébe ez tényleg egy életre szóló élmény lehet annak, aki megteheti. Aki pedig nem, az gyönyörködjön a fotókban, ahogy mi is tesszük :)

Forrás: Cloud 9

 


FONTOS: nem vagyunk szakértők, se újságírók, de még csak utazási iroda sem. Viszont emberek vagyunk, akik hibáznak néha. Ezért szeretnénk megkérni TÉGED: ha valamit rosszul tudunk, rosszul írtunk, vagy eleve butaságokat hordtunk össze, akkor jelezd nekünk az info@ittsevoltam.hu email címen, és ha elküldöd, mi a helyes megoldás, akkor mi azt javítjuk!

Beszélgessünk róla!

comments powered by Disqus

Értékeld ezt a helyet

Mennyire szívesen utaznál el oda?


Még nem érkezett szavazat. Legyél Te az első!
Loading...Loading...

Fontosabb infók:

Földrész: Ausztrália és Óceánia

Ország: Fidzsi-szigetek

Távolság Budapesttől (légvonalban): 16.000km

Hivatalos pénz: Fidzsi dollár

Hivatalos nyelv: angol, fidzsi, hindi

Aktuális árfolyam: 1 FJD = HUF
(forrás: finance.yahoo.com)

Aktuális időjárás:

Térképen:


Fotók

Legjobb szállások a környéken

Tervezd meg az utad

KATT › Legfrissebb helyek, ahol nem jártunk »

Az elpusztított város

Franciaország
Emberi maradványok és fel nem robbant lőszerek mindenhol
Nézettség 2318

Lebegő pizzéria az óceán közepén

Fidzsi-szigetek
Cloud9 luxus pizzéria
Nézettség 627

Lélegzetelállító templom a föld mélyén

Malajzia
Lépcsők sokaságát kell megmászni a lejutáshoz
Nézettség 840

Nézz körül a térképen Itt se voltam - nagyítás

Miről szól az Itt se voltam oldal?

Párizs? London? New York? Úti célok, amiket mindenki ismer. Könyveket írtak tele az ilyen és ehhez hasonló kommersz, mindenki által unalomig ismételt érdekes, de teljesen megszokott helyszínekkel. Nincs is ezzel semmi baj! Ezek is olyan látványosságok, amiket érdemes megnézni egyszer!

Te ennél mégis többre vágysz?

Akkor az Itt se voltam a te oldalad! Mi összeszedjük a világ azon érdekes, csodaszép, furcsa és különleges helyeit, amikről az emberek legnagyobb része azt se gondolta volna, hogy léteznek. El se hinnéd, mennyi-mennyi csoda van a Föld golyónk minden szegletében!

Miért Itt se voltam a nevünk? Az interneten kalandozva akárhányszor szembe találkozunk egy-egy különleges helyszínnel, mindig két dolog jut az eszünkbe: jé, még itt se voltam + jé, de jó lenne eljutni ide!

Itt se voltam - rendhagyó utazási magazin

Egy olyan korban élünk, amikor a technikának köszönhetően már mindent felfedeztek, mindent elérhetünk, mindenről kereshetünk információkat. Mégis nagyon sokan nem tudják, hogy a bolygónk távoli pontjain, vagy akár a szomszédos országokban mennyi olyan úti cél található, amiről hazatérve az ismerősöknek el fog állni a lélegzete!

Ha ilyen csodásak, miért nem ismertük őket eddig?

Érdekes helyek után kutatva mi is mindig ezzel szembesülünk: hogy lehet, hogy eddig nem is hallottunk ezekről? Ennek több oka is van: nem olyan jó a marketingjük, nem rendeznek ott semmiféle világszerte elismert rendezvényt, messze van, nehéz eljutni oda. Ha az ember viszont nyitott szemmel jár, akkor olyan fantasztikus helyszínekre juthat el virtuálisan vagy akár fizikailag is, amik egy életre szóló élménnyel kecsegtetik a kalandvágyó utazókat!

Utaznál? Rendeld meg, tervezd meg!

Itt se voltam - online szállásfoglalás
Böngéssz a legjobb szállások között
Itt se voltam - online repülőjárat keresés
Tervezd meg az utad